L’altre dia us deia que gairebé inexplicablement un torró de xixona havia sobreviscut a la despensa de casa més de mig any després de Nadal. Doncs bé, el fet que un barra de Suchard hagi aconseguit el mateix es pot pràcticament qualificar de miracle.
Sigui com sigui… allà estava. Gairebé sencera i en molt bon estat en ple estiu. Es mereixia que en fes alguna cosa especial, més enllà d’engolir-la en unes quantes queixalades golafres. Així que em vaig decidir per fer-ne unes magdalenes… que no ens van decepcionar gens.
Està clar que el proper Nadal seran un dels dolços imprescindibles a la nostra taula!
Ingredients
- 150 grams de torró de Suchard
- 150 grams de mantega pomada a temperatura ambient
- 150 grams de sucre
- 150 grams de farina
- 3 ous
- 1 cullerada de llevadura en pols
Elaboració
- En un bol batem el sucre i la mantega de forma persistent, fins aconseguir una pasta bastant blanquinosa i pastosa.
- Afegim d’un en un els ous a la barreja anterior, batent bé perquè sempre quedi una pasta homogènia.
- Afegim la farina i la llevadura tamisades i continuem barrejant.
- Finalment posem el torró en un bol i el deixem desfer durant 1 minut al microones. No quedarà líquid però sí prou tou com per poder-lo afegir a la barreja anterior i remenar perquè hi quedi ben integrat. Podem batre una mica a màquina o, si volem que es notin molt bé els grans d’arròs inlat del Suchard podem fer aquesta última part manualment.
- Ara ja podem omplir els motlles (tres quartes parts!!!) i posar al forn uns 25 minuts a 160 graus.
- Les deixem refredar en una reixeta i ja estan llestes per a menjar!
La recepta que he fet es pot completar amb una cobertura de buttercream feta a base de Suchard, que convertiria les magdalenes en cupcakes, és clar. Al bloc Carrot Cake, d’on jo he tret la recepta de les magdalenes, expliquen com fer aquesta cobertura, que jo no he provat per dos motius: no tenia prou Suchard a mà i, a més, prefereixo les magdalenes a seques, sense aquesta càrrega complementària.
Reblogged this on Celler-Adocse.