Batut de mango i iogurt

Gairebé no faria falta que escrivís els passos d’aquesta recepta, de tan senzilla i fàcil de fer que és. Però és tan bona, i es posa tan bé ara a l’estiu, quan estàs de vacances, per berenar o de postres… que no me’n puc estar. Preparar-la és un moment, i només ens hem d’assegurar de tenir els ingredients en fresc per poder-la degustar de forma immediata.

Ingredients (per a 2 persones)

  • 1 mango (gran i bastant madur)
  • 2 iogurts naturals (jo en faig servir de desnatats, però si els escollim de l’estil “grec” el batut guanya molt en cremositat)
  • 1 branqueta de menta fresca
  • 150 ml de suc de taronja natual

Elaboració

  • Pelem el mango i anem tirant tot el fruit tallat a trossets petits en un recipient profund, adequat per a batre.
  • Hi afegim els dos iogurts, el suc de taronja i la menta, que prèviament hem netejat, assecat i tallat a fragments petits.
  • Triturem tots els ingredients fins a obtenir la textura del batut.
  • Servim ben fred en un got o bol, i decorem amb unes fulletes de la menta, que hem reservat prèviament.
Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s