Fusilli amb ceba i carbassó

on

I aquesta és la segona recepta feta amb verdura del nostre hort (Vinc de l’hort), de nou amb carbassó. En aquest cas, hem fet una aposta per un plat de pasta senzill, ràpid i fàcil de fer en què, evidentment, el carbassó es pot substituir per qualsevol altra verdura o hortalissa, com per exemple l’albergínia.

Ingredients (per a 2 persones)

  • 1 ceba mitjana
  • 1 all
  • 1 carbassó mitjà o 2 de petits
  • oli
  • sal i pebre
  • 160 grams de fusilli (o qualsevol altra pasta curta)
  • formatge parmesà (al gust del comensal)

Elaboració

  • Rentem i piquem la ceba ben petita i fem el mateix amb l’all.
  • Rentem i pelem el carbassó (deixant que quedin algunes tires de pela sense treure) i el tallem a rodanxes ben fines.
  • Tirem una mica d’oli a la paella (jo ho faig en una de tipus wok) i fregim l’all. Quan comença a agafar color hi tirem la ceba i la deixem fer a foc mig. Quan ens sembla que està bastant feta, hi afegim el carbassó i el salpebrem.
  • Remenant de tant en tant, deixem  que les verdures es vagin fent a poc a poc fins que el carbassó estigui tou i es comenci a daurar. Apartem del foc.
  • Mentresant, en una olla a part bullim els fusilli amb aigua i una mica de sal i, quan estan fets, els colem i els passem aigua.
  • Un cop les verdures i la pasta estiguin llestes, ho mesclem tot a la paella o wok i ho barregem bé.
  • Un cop al plat, i just abans de servir, espolvorem amb formatge parmesà en pols per sobre.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Advertisements

2 Comments Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s