Medallons de xocolata i fruits secs

Vet aquí una recepta de postres (o d’acompanyament pel cafè i el te) ràpida i fàcil de fer, per aquells dies en què necessites una solució immediata i tens poc temps i pocs recursos a mà.

Ingredients

  • Una rajola de xocolata per a fondre (jo faig servir la Nestle, de 250 grams)
  • 15/20 anous mitjanes
  • 30/40 ametlles torrades
  • 30/40 avellanes torrades
  • 60/80 panses petites (sultanes)
  • Un paquet de pinyons

Elaboració

  • Tallem la xocolata a quadrats i la fonem en un bol al bany maria.
  • Mentrestant, estenem paper de plata al damunt d’una taula i deixem a punt els fruits secs, pelant les ametlles i les avellanes torrades i obrint les anous fent que de cada una en resultin dues mitges parts.
  • Un cop fosa la xocolata, n’omplim una cullera petita, la vessem damunt el paper de plata i amb la part inferior de la cullera, l’aplastem fent cercles fins aconseguir un medalló pla de xocolata. Repetim l’0peració fins que ja no quedi xocolata.
  • Decorem tots els medallons col·locant-los al damunt mitja anou, una avellana, una ametlla, un parell de panses i dos o tres pinyons.
  • Reservem en un lloc fresc (mai a la nevera) fins que la xocolata estigui completament seca. Llavors, amb molt de compte, separem els cercles del paper de plata i els col·loquem en una safata, a punt per servir.

Nota: depèn de la mida dels medallons de xocolata, ens en sortiran entre 25 i 40 unitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s