Gotet de maduixes, kiwi i mató

on

Ingredients

  • 2 kiwis
  • 250 grams de mató
  • 1 taronja
  • Mel
  • Un grapat de maduixes

Elaboració

  • Pelem i triturem el kiwi fins que quedi un puré
  • Aixafem el mató i el barregem amb un rajolí de suc de taronja i amb 4 cullerades de mel
  • Rentem les maduixes i les tallem a talls ben petitons. Les barregem amb el suc de la resta de la taronja,
  • Ens gots o copetes transparets, repartim el puré de kiwi a la part inferior fins que ocupi un terç de la copa.
  • A la part del mig (un terç de copa més) hi aboquem el mató amb cura, procurant que no s’enfonsi en el kiwi.
  • Finalment, al terç superior, hi col·loquem una capa de maduixes.
Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s